concert in dalfsen na oproep via social media

Het koor Pajoko vroeg een plek om op te treden met zo’n 40 personen, ze zochten vervoer, versnapering, kleding, een podium en geluidsversterking. Alle enthousiaste leden die wilden zich wel eens laten verrassen. Alle belangrijke elementen dat het optreden door kan gaan, zijn rond. Dat is vervoer, een plek en wat versnapering.

Ze gaan optreden in Dalfsen bij partycentrum Het Boskamp aan de Sterrebosweg. Het vervoer is ook rond, ze krijgen prachtige busjes van Mooi Bussie ter beschikking. En de zuivel krijgen ze van de Zuivelhoeve Nijverdal en Het Boskamp stelt consumpties en ruimte beschikbaar voor de koorleden.

Het optreden is zondag 2 oktober a.s. bij Het Boskamp buiten, dit om te voorkomen dat het dak er af gaat. Bij minder mooi weer is het toch binnen. Het gaat om 14.30 uur beginnen en het is helemaal gratis. De pers is hier nu al behoorlijk op ingesprongen, zelfs de tv al, maar ook verschillende kranten. Het belooft nog al wat. Iedereen is welkom, maar vol is vol.

Als er nog ondernemers of verenigingen zijn die nog aanvullingen (podium of geluidsversterking) of iets anderss willen of kunnen doen, mogen contact opnemen met Idelet. Mailadres van haar is: pajoko@live.nl. Alle leuke ideeën zijn meer dan welkom om dit te doen slagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.