Home / archiefcentraal / babbeltruc in ommen vrouw toetst pincode meermaals in

babbeltruc in ommen vrouw toetst pincode meermaals in

De twee kwamen rond 15.45 uur bij de bewoonster aan de deur met de mededeling dat ze namens de gemeente subsidie verstrekten voor huishoudelijke hulp. Om een en ander te regelen werd het slachtoffer verzocht haar pinpas in hun eigen meegenomen apparaat te stoppen en haar pincode in te toetsen. Op verzoek heeft zij enkele malen haar pincode ingetoetst. Het is de personen niet gelukt om de bankpas te ontfutselen.

De man en vrouw zijn vervolgens via de Houtmanstraat en Julianastraat naar de Tuinstraat gelopen. Het gaat om een blanke, lange man van ongeveer 40 jaar, gekleed in een lichtkleurige blouse. De vrouw is ook blank, heeft donker haar en wordt ook rond de 40 jaar geschat.

De politie is op zoek naar getuigen of mensen die op een andere manier relevante informatie hebben. Die info delen kan door te bellen naar 0900-8844. De zaak is bekend onder het nummer 2016428343.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.