Home / archiefcentraal / avereest in laatste half uur onderuit

avereest in laatste half uur onderuit

Avereest opende vanmiddag het competitieseizoen in de zaterdag 4e klasse D met een thuiswedstrijd tegen VV Sweel. Avereest begon hierbij goed aan de wedstrijd op het eigen sportpark De Balk. Het kwam binnen het kwartier op voorsprong door het eerste doelpunt van Jurgen Visscher in dienst van Avereest: 1-0. Helaas voor de ‘tricolores’ haalden ze met deze voorsprong niet de rust. Vlak voor het rustsignaal scoorde Sweel de gelijkmaker waardoor beide ploegen met 1-1 de theepauze in gingen.

[tweetwidget type=”single” query=”772053669390979072″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

Na rust kwam Avereest voor de tweede keer deze middag op voorsprong en ook dit keer betrof het een eerste doelpunt van iemand in het shirt van Avereest. Ditmaal was het Erik Wencker, overgekomen van SCD’83, die zijn doelpunten-account voor Avereest opende en in de 62e minuut voor de 2-1 voorsprong zorgde.

[tweetwidget type=”single” query=”772070694347735040″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

Hierna kantelde echter de wedstrijd en ging het mis voor Avereest. In het resterende half uur van het duel gaf de thuisploeg het duel volledig uit handen. Door doelpunten van weel in de 67e, 78e en 93e minuut eindigde het duel in 2-4 waardoor Avereest het seizoen opent met een nederlaag. Een zuur begin, zeker gezien het eerste uur van de wedstrijd van vanmiddag.

Volgende week krijgt Avereest de kans om zich te revancheren van deze valse start van het nieuwe voetbalseizoen. Dan gaat Avereest op bezoek bij SC Angelslo. Aftrap op Sportpark Meerdijk Noord zal zijn om 14:30u.

Lees ook

FC Ommen probleemloos langs BSVV

OMMEN – Een nadere kennismaking met BSVV werd de lokale voetballiefhebber onthouden. Geen toeschouwers bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.