asc62 verliest ruim in enschede

Voor rust gaven de Dalfsenaren de thuisploeg goed partij en had na een kwartier spelen zelfs op voorsprong kunnen/moeten komen. Matthijs van Gelder kwam een op een met de keeper te staan maar wist niet te scoren. Grootste kans voor de thuisploeg kwam een minuut voor rust. Keeper Kijk in de Vegt redde bekwaam. Ruststand 0-0.

Onmiddellijk na de hervatting scoorde de thuisploeg met een afstandsschot hoog in de kruising. Een kwartier erna kwam het op 2-0 door een zeer snelle uitval. De wedstrijd was gepeeld. Vlak voor tijd viel ook nog de derde goal voor de thuisploeg. Eindstand 3-0.

Zaterdag speelt ASC’62 om 14.30 uur thuis tegen Be Quick.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.