Home / archiefcentraal / asc62 trekt goede lijn door met winst op hellendoorn

asc62 trekt goede lijn door met winst op hellendoorn

Hellendoorn getraind door Edwin Duim, hij kwam over van de zondagclub Lemelerveld, had een prima overwinning op Quick 20, maar leed een nederlaag tegen Enter Vooruit. Beide ploegen begonnen enigszins afwachtend, met kleine kansjes over en weer.

Ook deze middag bleek Dalfser spits Matthijs van Gelder een ware plaag voor de Hellendoornse defensie. Een te zachte terugspeelbal van de verdediger op zijn keeper werd door Van Gelder goed onderschept. Hij stelde Mees Bartels in staat te scoren. Ruststand 0-1.

Ook na de hervatting speelden de bezoekers vol op te aanval maar de counters van de thuisploeg bleven gevaarlijk. Door goed druk te blijven zetten werd balverlies afgedwongen. Uit een van deze aanvallen werd goed gecombineerd en het was Van Gelder die tweede paal goed binnen schoot. De keeper probeerde nog te redden maar de scheidsrechter, die goed was meegelopen, was resoluut. De bal was over de achterlijn (0-2).

ASC probeerde de wedstrijd uit te spelen maar tien minuten voor tijd frommelde Ruud Hendriks de bal achter keeper Rick Kijk in de Vegt. In de laatste vijf spannende minuten moest Kijk in de Vegt nog enkele malen goed in actie komen, maar hij pareerde de harde schoten knap. Eindstand 1-2.

Zaterdag speelt ASC’62 om 14.30 uur thuis tegen Quick’20.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.