asc62 doet zich zelf te kort met gelijkspel

Quick’20 was een grote onbekende voor ASC. Quick’20 uit Oldenzaal is de grootste amateurclub van Nederland met een zeer grote zaterdag afdeling. Na 3 seizoenen 4e klasse en 3 seizoen 3e klasse is het gepromoveerd naar de 2e klasse. De wedstrijd met vooral een pietluttige scheidsrechter golfde op en neer.

Voor de thee weinig kansen voor beide ploegen. Ruststand 0-0.

Na de hervatting kwam Quick’20 vanuit een vrije trap op voorsprong. De bal werd in de zestien gegooid en spits Colo kopte binnen. ASC speelde daarna vol op de aanval en creëerde vele kansen. Uit een van die actie omspeelde Matthijs van Gelder drie spelers en schoot knap binnen (1-1).

Beide ploegen hadden in de slotfase de winnende treffer op de schoen maar beide keepers en of verdedigers redden op goede schoten. Eindststand 1-1. Zaterdag speelt ASC om 14.30 uur thuis tegen WVF uit Westenholte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.