Home / archiefcentraal / arbopositief voor werkzoekenden in hardenberg in ommen over curriculum vitae

arbopositief voor werkzoekenden in hardenberg in ommen over curriculum vitae

Zet je nou wel op niet je leeftijd in een cv? Moet er een foto van jezelf bij? En hoe verklaar je dat gat tussen je laatste baan en vandaag? Hoe belangrijk is vrijwilligerswerk op je cv? Allemaal vragen die aan de orde komen tijdens de bijeenkomst van ArboPositief Hardenberg.

Deelnemers gaan met elkaar op zoek naar de antwoorden. Verder is er gelegenheid om elkaars cv te beoordelen. Ben je werkzoekend en wil je je cv bespreken, of ideeën ervoor opdoen? Kom dan woensdag 14 september naar de bijeenkomst van ArboPositief.

ArboPositief Hardenberg is een netwerkorganisatie van, voor en door werkzoekenden in de gemeente Hardenberg en Ommen en omliggende kernen. Deelnemers helpen elkaar om hun positie op de arbeidsmarkt te versterken. De bijeenkomst van 14 september vindt plaats op het bedrijventerrein Vechtpark, Vechtstraat 2D in Hardenberg (ingang uitzendbureau Carrière).

De inloop is vanaf 10.00 uur. Het programma duurt tot 12.00 uur. De bijeenkomsten van ArboPositief zijn gratis toegankelijk. Wel betaal je voor het eerste kopje koffie of thee € 1,50. Je hoeft je niet aan te melden. Meer informatie, suggesties of vragen? Stuur dan een e-mail naar hardenberg@arbopositief.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.