afspraken tijdelijk huisvesting vergunninghouders dalfsen vastgelegd

Zo valt onder andere te lezen dat de gemeente Dalfsen de locaties beschikbaar stelt en Woonstichting VechtHorst de woonunits koopt en plaatst.

Opvang vergunninghouders
De gemeente is verantwoordelijk voor het huisvesten van vergunninghouders. Tot en met 2015 is het gelukt om in samenwerking met de woningcorporaties de taakstelling te realiseren. De huidige werkwijze, om vergunninghouders in vrijkomende huurwoningen onder te brengen, volstaat vanwege een grotere taakstelling niet meer. Vrijkomende huurwoningen worden nu ook kamergewijs verhuurd (verhuren van drie of meer kamers in één woning). Daarnaast is tijdelijke huisvesting voor de duur van maximaal 10 jaar noodzakelijk.

De ondertekening van de overeenkomst is een belangrijke stap in de realisatie van de tijdelijke huisvesting. Voor de exacte uitwerking is per locatie een werkgroep met omwonenden gevormd. De werkgroepen komen in september bijeen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.