zoekplaatje van de week

Wij kregen een reactie van Henry Dunnewind op het voorlaatste zoekplaatje (Ommer Nieuws 3 augustus 2016) uit de reeks trouwfoto’s afkomstig van Taxi Steen met vermelding van “Dunnewind & Woertink”. Dit zijn Berend Jan Dunnewind en Mien Woertink, getrouwd op 4
maart 1966.

Op het vorig zoekplaatje (Ommer Nieuws 17 augustus 2016) uit de reeks trouwfoto’s afkomstig van Taxi Steen met vermelding van “Ria van der Heide” hebben we helaas nog geen reactie gehad.

De foto’s in deze rubriek worden aangeleverd door Taxi Steen. De Stichting OudOmmen.nl wil graag meer informatie over de bruidsparen, zoals o.a. de (volledige) namen en de trouwdatum. Reacties met vermelding van archiefnummer GJ0036, kunnen worden verzonden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.