vier dagen fietsen of wandelen door het mooiste gebied van nederland

Wat de Nijmeegse is voor wandelaars, is de Vechtdal Fietsvierdaagse voor fietsers. Vier dagen lang fietsplezier door het mooiste gebied van Nederland met opstapplaatsen verspreid over Balkbrug, Ommen en Hardenberg.

De mix van mooie routes, een vleugje cultuur en gezellige rustpunten maken dit landelijke fietsevenement ieder jaar weer tot een groot succes. Het bijzondere aan de Vechtdal Fietsvierdaagse zijn de afwisselende startplekken. Zo fiets je de ene dag rondom landelijk Hardenberg, terwijl je de volgende dag het bosrijke gebied rondom Ommen verkent of geniet van de prachtige landgoederen in en om Balkbrug.

Om mee te doen hoef je niet echt getraind te zijn, al is het wel handig om wat kilometers in de benen te hebben. Want het terrein is afwisselend en bij sommige routes is het heuvel op, heuvel af. Deelnemers kunnen kiezen uit 40 of 60 kilometer.
De fietsvierdaagse in 2016 wordt gehouden van dinsdag 6 september tot en met vrijdag 9 september en bieden een perfecte mogelijkheid voor een heerlijke nazomervakantie.

In het Vechtdal is volop plek om sfeervol te overnachten. Of je nu een fervent kampeerder bent of meer houdt van de luxe van een vakantiewoning of hotel, alles is mogelijk.

Uiteraard kun je je eigen accommodatie boeken, maar je kunt ook kiezen voor één van de Fietsvierdaagse arrangementen. Wil je weten welke accommodaties meedoen, kijk dan bij de accommodaties. Wil je meer weten over deze arrangementen of ben je nieuwsgierig naar de startplaatsen? Surf dan naar www.vechtdalfietsvierdaagse.nl

• 6 september: camping ’t Veld, Grote Beltenweg 15, Rheeze
• 7 sep tember: camping Si-es-an, De Haar 7, Balkbrug en vakantiepark ’t Rheezerwold, Larixweg 7, Hardenberg
• 8 september: vakantiepark Het Stoetenslagh, Elfde Wijk 42, Rheezerveen en camping De Beerze Bulten, Kampweg 1, Beerze
• 9 september: camping Bergzicht, Dalmsholterweg 4-5, Giethmen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.