Home / archiefcentraal / veel succes voor de stuwzangers in emmer compascuum

veel succes voor de stuwzangers in emmer compascuum

Aan het vierde Veenvaartfestival in Emmer Compascuum deden vijf koren mee: De Rundezangers. De Stormvogels, De Roergangers, De Stuwzangers, De Peijesjongers en De Zeemansvrouwen. ‘De Zeemansvrouwen’ uit Zuidbroek en ‘De Stuwzangers’ uit Vilsteren wisselden elkaar steeds af op hetzelfde podium.

Het koor uit Zuidbroek zong zeer behoorlijk en de Stuwzangers uit Vilsteren maakten er een mooie show van. Het publiek heeft genoten. In de wandelgangen werden er diverse complimenten gehoord. Het werd een prachtige zonnige muzikale middag in Emmer Compascuum. “De reis naar het noorden was meer dan de moeite waard”, aldus een enthousiaste Stuwzanger.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.