Home / archiefcentraal / vechtdal veteranen toernooi 20 08 2016

vechtdal veteranen toernooi 20 08 2016

Hoewel de koppen grijzer of kaler en de spieren met het jaar strammer en stijver, is de wilskracht, maar ook een wagonlading aan inzicht en ervaring, aan geen millimeter sleet onderhevig. De ‘lepe vossen’ van de vier verenigingen zullen niet voor elkaar onder willen doen. Alles voor de sportieve eer en de eeuwige roem. Strijd, strijd en nog eens strijd en cadeautjes worden slechts uitgedeeld aan de kleinkinderen.

Wie het titanengevecht tussen de veteranen van de vier clubs wil aanschouwen is van harte welkom op de accommodatie van OVC ’21. De
wedstrijden beginnen om 13.00 uur en om 16.00 uur klinkt het laatste fluitsignaal.

Rond 17.00 uur vindt in clubhuis De Spil de uitreiking van de Vechtdal Trofee plaats, beschikbaar gesteld door Kompanen, uw partner in financiële diensten en gehuisvest in Ommen. Na de prijsuitreiking en een hersteldrankje sluiten de voetballers aan voor een gezamenlijke maaltijd in het thuishonk van OVC ‘21.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.