usv opent verdienstelijk tegen zzvv

De zaterdag 3e klasser uit Zuidwolde had zelfs het meeste balbezit maar voor het doel van Martijn Scheper ontbrak het aan ideeën. USV was wat dat betreft een stuk effectiever. Halverwege de eerste helft leverde dat een schitterende goal op. De voorzet van Ron Meijerink was perfect, de afronding van Leon Kooiker buitengewoon fraai. ZZVV doelman Jelle Verburg was volstrekt kansloos op de inzet. Dezelfde Leon Kooiker stelde op slag van rust Niek Hamers in staat de 2-0 binnen te schuiven.

Niet ver na rust gleed Kooiker opnieuw langs een paar verdedigers en tikte beheerst de 3-0 binnen, waarna de smaakmaker onder de douche mocht. Trainers Theo van ’t Zand en Jaap Scholing (ZZVV) wisselden nog volop, maar gescoord werd er niet meer.

Zondag vervolgt USV de oefenreeks met een thuiswedstrijd tegen noordelijke 3e klasser Oldermarkt. Aanvang 14.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.