uitslagen van jeugd leden van pc nieuwleusen

Jade Kalshoven met haar pony Kalshoven’s O’Field Landor was oppermachtig bij de dressuur Klasse B cat ab. Zij won de titel Overijssels Kampioen en een ticket voor het NK.

Kaylee Wennemars met haar pony Djarfur behaalde een prachtige 3e prijs in het M springen cat de en gaat ook naar het NK (zie foto). Daphne van de Berg in het springen klasse L cat de mag de PC gaan vertegenwoordigen op het NK.

Lisa Kragt  met haar pony Gucci en Wianne Huzen met haar pony Mirona I behaalde ook een mooie 9 en 11e  prijs in de cat B cat DE, helaas was dit niet voldoende voor een start op het NK in Ermelo wat 27 augustus zal plaatsvinden, maar wel een mooi resultaat in een sterk deelnemersveld van 53 starts.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.