uit hei en dennen sprookjes

Nee, zij kon geen geheimen prijs geven op straffe van verordeningen van politie en haar management in Duitsland. Bij elke onverantwoorde bewering zou haar management Sylvie tot grote sommen geld veroordelen. Kortom zij was te BELANGRIJK voor het ZDF. Zo bleef zij onbeweeglijk en ondoorgrondelijk mooi zitten zijn. Want echt waar, dàt is ze dan weer wel. Maar om alleen mooi te zijn is niet zo lang vol te houden.

Het zegt ook iets over het Duitse publiek, waar jodelende zusjes optreden, in zeemleren korte broeken gehulde Holzhacker Buben dijen en handenklappend te keer gaan en een oud Eurovisie Songfestival winnares op 67-jarige leeftijd nog playbackt over Frieden und Freude. Dus, daar past saaie Sylvie helemaal tussen.

Dan is er ook nog de zanger Wouter Hamel, die het zichtbaar moeilijk heeft. Hij zingt passende songs bij het literaire geneuzel van de sterren. Zijn lenige gezicht plooit zich gemakkelijk in vreugde, verdriet en pijn. Hij wordt door Linda, sterren en publiek hooglijk gewaardeerd.

Ook Heleen van Royen kwam langs. Ik vond haar van een verrukkelijke scherpte. Zij nam zich totaal niet serieus en verraadde ongedwongen haar meest intieme gedachten en gebeurtenissen. Ja, haar vriend/lover was 30 jaar jonger, nou en??

Nee, zij geloofde niet dat hij een blijvertje zou zijn. Ben je gek! Maar dat ziet ze dàn wel weer. Dat haar gezicht, borsten en downunder ook de nodige fillers kregen, ja duhu! Het geloof in extreem dure crèmes had zij al jaren achter de rug. Wie dat serieus neemt gelooft in sprookjes. Vierhonderd euro voor een potje rimpel voorkomende crème biedt geen enkel soulaas. Behalve voor de leverancier natuurlijk. Nivea crèmes helpen net zo min. Maar ja, er blijven voldoende hunkerende vrouwen, die alle reclames geloven. Verkopers en adviseurs, die met ten hemel geslagen ogen vertellen over de oliën uit druïdenbladeren en urine van miereneters uit Nepal, het is niet waar. Filmsterren die beweren dat de dure crèmes hen jong houden staan stijf van de fillers. Jonge en oudere dames, wordt wakker.

Antoinette

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.