tessa rumph naar overijssels kamipoenschap

Dat laat Jacqueline ten Kate-Borgers ons weten. Laureen Veerman is afgevaardigde van de klasse B-dressuur, categorie C met haar pony Tinkle Bells Roxstar (4e prijs). En het viertal dressuur bestaande uit Lisa Joosse, Floor Bouwman, Lois Joosse, Britt Hengeveld en Marlijn Veerman (reserve) zijn afgevaardigden van de klasse M, categorie BCDE.

Jordy Nijeboer met pony Puck won de 5e prijs op de Overijsselse kampioenschappen in het B-springen, categorie C. Tessa Rumph won met pony Vierwindstreken Junior de 6e prijs in de B-dressuur, categorie D.

Op de foto zie je een trotste Tessa en het viertal M-dressuur/BCDE (vlnr: Britt, Floor, Lois, Marlijn, Lisa)

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.