t lup gesmeerd op t uliefeest in hoonhorst

En dit allemaal op de laatste vrijdagavond van september! Na al dit spektakel staat het bier koud in de feesttent met live muziek! Op zaterdag 24 september is er een brullend vol programma op het feestterrein langs de N35 bij Zwolle. Daar zullen brullende tractoren hun krachten tonen en de special-acts zullen laten zien wat zij waard zijn!

Na al dit motorgeweld en dieselgeuren is er s’avonds weer de mogelijkheid om na te genieten in de feesttent. Dit alles met live muziek van niemand anders dan Harten 10, ‘Schot deur ’t pleeraam’, en ‘Gust’.

Tijdens dit weekend is er uiteraard ook gedacht aan de jongsten onder ons, met springkussen, raceparcours, zandbak en natuurlijk de trekkertrek! Dus voor een onbezorgd dagje uit met het gezin kom naar Hoonhorst op 23 & 24 september.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.