Home / archiefcentraal / t lup gesmeerd op t uliefeest in hoonhorst

t lup gesmeerd op t uliefeest in hoonhorst

En dit allemaal op de laatste vrijdagavond van september! Na al dit spektakel staat het bier koud in de feesttent met live muziek! Op zaterdag 24 september is er een brullend vol programma op het feestterrein langs de N35 bij Zwolle. Daar zullen brullende tractoren hun krachten tonen en de special-acts zullen laten zien wat zij waard zijn!

Na al dit motorgeweld en dieselgeuren is er s’avonds weer de mogelijkheid om na te genieten in de feesttent. Dit alles met live muziek van niemand anders dan Harten 10, ‘Schot deur ‘t pleeraam’, en ‘Gust’.

Tijdens dit weekend is er uiteraard ook gedacht aan de jongsten onder ons, met springkussen, raceparcours, zandbak en natuurlijk de trekkertrek! Dus voor een onbezorgd dagje uit met het gezin kom naar Hoonhorst op 23 & 24 september.

 

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.