sv nieuwleusen wint fletse bekerderby van usv

Door Peter Meijerink

Natuurlijk stond er qua bekerresultaat niets meer op het spel maar een derby kan nog altijd bekoren als er strijd geleverd wordt. Dat was dit keer bij beide teams niet het geval en daarom werd het een saai burenonderonsje.

USV had in de eerste helft de betere scoringsmogelijkheden maar omdat de mannen van coach Theo van ‘t Zand verzaakten de bal in het doel te prikken bracht Reinier Meijerink de thuisploeg vlak voor rust op een 1-0 voorsprong.

Na de pauze werd het spel er niet beter op. Toen Martijn Verburg, laatste man van USV, na een zware overtreding het veld moest verlaten kwam Steven Massier hem vervangen. Koud in het veld werd hem door arbiter Luiken, na onnodig doorgaan op een tegenstander, de rode kaart voorgetoverd en daardoor kwamen de blauwwitten in een ondertalsituatie. Nieuwleusen maakte daar dankbaar gebruik van en daardoor kon de score door doelpunten van Anne Jan Broek en Lars Gruben uiteindelijk oplopen naar 3-0.

Voor beide coaches nog genoeg werk aan de winkel om de teams voor komend weekend, als de eerste competitieronde van start gaat, op scherp te zetten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.