Home / / sv dalfsen en usv houden derby in evenwicht

sv dalfsen en usv houden derby in evenwicht

SV Dalfsen begon sterk aan de wedstrijd en kwam na een kwartier op voorsprong door een treffer van Erik Koedijk. De ploeg uit Nieuwleusen kwam na het tegendoelpunt beter in de wedstrijd en leek de overhand te nemen.

De thuisploeg kwam nog voor rust op gelijke hoogte. “We staan gewoon niet goed te dekken en geven de tegengoals zomaar weg. Daar moeten we de komende weken echt aan gaan werken”, aldus SV Dalfsen-trainer Jacob Grooten.

In de tweede helft kwamen de bezoekers sterk uit de kleedkamer en grepen de voorsprong in de eerste minuut van de tweede helft. SV Dalfsen-speler Daan van der Vegt was het eindstation en tekende voor het tweede doelpunt aan de kant van de bezoekers.

De voorsprong werd lang vastgehouden door SV Dalfsen, maar de thuisploeg wist er toch nog een gelijkspel uit te slepen. De bezoekers gingen opnieuw defensief in de fout, waardoor het bekerduel in een gelijkspel eindigde.

“USV heeft minder voetballend vermogen dan wij, maar ze hebben de mouwen opgestroopt en zijn er vol voor gegaan. We zijn daar niet goed mee omgegaan en hebben die tegentreffers zomaar weggegeven. We moeten de komende twee wedstrijden gebruiken om ons klaar te stomen voor de competitie, want er moet nog heel veel gebeuren”, besluit Grooten.

Aanstaande dinsdag treedt SV Dalfsen opnieuw aan tegen een team uit Nieuwleusen. Ditmaal is de plaatselijke SV de opponent.

Lees ook

Gratis cursus ‘Kennismaken met Mindfulness’

DALFSEN – Op donderdag 28 oktober start Impluz met de populaire cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.