sukerbietenfeest van start met braderie en kunstmarkt

De eerste sportieve evenementen staan op donderdag gepland met Beachhandbal en Beachsoccer.  Twaalf buurten en straten binden de strijd tegen elkaar aan in de Buurten Zeskamp. Op vrijdag is er Beachvolleybal, de Badeendenrace en Ringsteken. Op zaterdag wordt fanatiek gestreden tijdens de survival en de 25e editie van de Viswedstrijd. Het slotstuk van ‘Sportief Lemelerveld’ is zondag tijdens de Triatlon.

Beetje kijken
Naast sport  is er ook genoeg om mee naar te kijken. Op het programma staan de treffens van olde trekkers, klassieke brommers en solexen.  Nieuw is de demonstratie motor trial door kampioen Alex van den Broek.  Voor mensen met een beperking is er vaste programma met het muzikale Droomfeest en de Truck Instapdag.

Bökkers
Vanaf de drie verschillende podia zijn er tal van artiesten en optredens. Zoals die van de shantykoren op vrijdagmiddag en speelt Bökkers  op vrijdagavond na de pubquiz. Op zaterdagavond verzorgt STTOOT! de muziek. In een andere tent is er de CCR Tribute Band. Vanzelfsprekend zijn de lokale dj’s van de party.  Behalve op zaterdagavond na 21.30 uur, is alle toegang voor alle activiteiten gratis.

Super Sunday
Het Sukerbietenfeest wordt 7 augustus op Super Sunday afgesloten. Die dag gaat van start met een tentviering van de gezamenlijke kerken en de Sukerbietenbrunch.  Vervolgens zijn er vier voorstellingen van Circus Salto, is er quad rijden voor kids en verzorgen Braziliaande jongeren een show met Capoeira, Maculele en Samba. Dans en opzwepende muziek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.