Home / archiefcentraal / stichting de scheve slinger organiseert oeroeboeroe tentfeest in ommen

stichting de scheve slinger organiseert oeroeboeroe tentfeest in ommen

Dit tentfeest wat georganiseerd is door ‘Stichting De Scheve Slinger’. Een idee van een groep jongeren die het graag eens net iets anders doet dan bij de meeste andere muziekfestivals die worden gehouden.

Zowel het idee als de namen van de stichting en het feest zijn het gevolg van een aantal avonden brainstormen. En hoe vreemd de naam OerOebOerOe Tentfeest ook mag klinken, de klank geeft precies weer wat we bedoelen: Gewoon, “gewoon”, basic muziek van Nederlandse bodem.

“Noem het piratenmuziek of volksmuziek en je hebt precies wat we voor ogen hebben. Het belooft 3 september een spetterende, super gezellige feestavond te worden, met live artiesten als Remco NL, Raymond Smit en als topper deze avond José Wolters. Verder hebben we DJ Erik Witteveen die de rest van de muziek, het geluid en licht voor ons verzorgt.”

Kaarten voor deze avond zijn in de voorverkoop € 7,50 en kun je kopen bij Café De Vrienden, Café De Herberg en Poolcentrum Clees. Aan de tent kosten de kaarten € 10,00. “We willen hiermee een traditie starten die jaarlijks terug gaat keren in Ommen, dus hou je van gezellige muziek, dan mag je zeker deze eerste keer niet missen.”

“Houd dus 3 september gereserveerd en kom naar industrie terrein De Rotbrink, in Ommen en laat je verrassen”, aldus het zevenkoppige bestuur van ‘Stichting De Scheve Slinger’.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.