Home / archiefcentraal / schaatstrainingsgroep stokvisdennen zoekt met spoed pupillentrainers

schaatstrainingsgroep stokvisdennen zoekt met spoed pupillentrainers

Deze trainer kan gebruik maken van het door de Stokvisdennen gebruikte programma, maar uiteraard kan hier ook zelf invulling aan worden gegeven. Voor de ijstraining op vrijdag zoeken ze ook een pupillentrainer voor de binnenbaan van IJsbaan de Scheg in Deventer. Deze trainer brengt de kinderen de basistechniek van het schaatsen bij en zorgt er voor dat zij voldoende techniek, kracht en snelheid krijgen om zo spoedig mogelijk over te kunnen stappen naar training op de buitenbaan.

Lijkt een of beide banen je wat, bijvoorbeeld als stage, neem dan contact op met de trainingsgroep via: Tebbe Aukema, coördinator van de Trainingsgroep, telefoonnummer: 06-51512979, of e-mail: t.aukema@vandrie.nl. Stokvisdennen is een erkend leerbedrijf.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.