rick groepsverkrachting

Eendjes voeren heb ik altijd al leuk gevonden. Het enthousiasme waarmee die lui op een broodkapje afkomen gaat nooit vervelen. Ook het egoïsme onder die beesten is een mooi schouwspel. Als er eentje met een groot stuk casino wit vandoor gaat en er drie in zijn nek meekrijgt, is mijn dag geslaagd.

Helaas is het lachen me inmiddels vergaan na het lezen van een artikel waarin staat dat het zout in brood funest is. Daar komen lever- en nierproblemen van die weer zorgen voor hart- en vaatziektes. Bovendien zorgt het zout voor uitdroging en tast de olie in het brood het verendek van eenden aan. En het wordt nog veel gekker.

Omdat ik natuurlijk niet alles geloof wat er wordt opgeschreven, googelde ik eens verder op ‘eenden brood voeren’. Wat blijkt: als eenden geen voedsel meer hoeven te zoeken gaan ze zich vervelen, ruziemaken en elkaar verkrachten. Ik verzin het niet. Eendenvrouwtjes zijn zelfs regelmatig het slachtoffer van groepsverkrachtingen waarbij ze worden bestegen door moddervette, seksueel overactieve woerden.

Ik wil verder niemand bang maken, maar op dezelfde webpagina staat ook dat overvoerde eenden bij huizen gaan rondhangen en opdringerig worden. Kortom, stop onmiddellijk met het voeren van brood aan eendjes, want als we niet uitkijken grijpen die motherduckers de macht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.