poll schreeuwende ouders langs de lijn aanpakken

‘Dit is niet de Eredivisie of Champions League’, viel onder meer op het bord te lezen. Het moest die ouders die wekelijks langs de lijn staan te schreeuwen eens doen nadenken over dat gedrag. Want dat verpest het plezier van de kinderen en dat van de trainers, leiders en scheidsrechters.

Harrie Kiekebosch schreef er een opiniestuk over. Hij pleitte ervoor de problematiek eens van de andere kant te benaderen; niet de ouders proberen te veranderen, maar de kinderen leren dat die schreeuwerds maar een stel gekken zijn waar je je niks van aan moet trekken. Anderzijds zijn er ook mensen die vinden dat die bemoeiallen gewoon harder aangepakt moeten worden. Stuur ze bijvoorbeeld na een of twee waarschuwingen gewoon het sportcomplex af. 

Wij zijn benieuwd hoe jullie hierover denken. Daarom luidt de poll deze week: ‘Schreeuwende ouders langs de lijn moeten harder worden aangepakt!’ Stemmen en meepraten kan hier!

[poll id=131]

Gevonden geld
Afgelopen week stond de poll in het teken van gevonden geld. Dat houd ik nooit voor mezelf, stelden we. De reacties waren redelijk verdeeld.

Ik houd gevonden geld nooit voor mezelf
Eens: 55,6%
Oneens: 44,4%

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.