poll er moet vaker net zoveel aandacht zijn voor andere sporten als voor voetbal

Maar met het Olympische goud voor Anna van der Breggen uit Zwolle in Rio de Janeiro is er eindelijk weer sportsucces voor Nederland. Al een paar dagen lang kun je op televisie genieten van allerlei sporten. Van handboogschieten tot beachvolleybal en van hockey tot handbal. Er is volop aandacht voor alle sporten en er komt nog veel meer aan.

De voetbaltoernooien zijn altijd uitgebreid op televisie en ook aan de competities wordt uitgebreid aandacht geschonken. Maar hoe vaak zie je Eredivisiehandbal op televisie? En hoe vaak wordt het dameswielrennen volledig uitgezonden? Wij zijn benieuwd of jullie vinden dat er vaker zoveel aandacht besteed moet worden op televisie. Vandaar de stelling: ‘Er moet vaker net zoveel aandacht zijn voor andere sporten als voor voetbal!’.
[poll id=127]

Vorige week legden we onze lezers onderstaande stelling voor:
Er is onnodig veel druk op gemeenten gelegd om een opvanglocatie voor vluchtelingen aan te wijzen!

Eens: 63%
Oneens: 38%

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.