Home / archiefcentraal / pleinfestijn afsluiter van het vechtdal zomerfestival 2016

pleinfestijn afsluiter van het vechtdal zomerfestival 2016

Het Pleinfestijn tovert de Markt in Hardenberg komende zaterdag om tot een groots muziekfeest. Van 19.30 – 00.30 uur treden de nationaal bekende artiesten op waarbij showband Beethoven Rocks met een spectaculaire show voor de muzikale omlijsting van de optredens zorgt. De verwachting is dat het publiek ook dit jaar de Markt in Hardenberg massaal weet te vinden voor een avond vol muziek en gezelligheid.

Voor iedereen
“De organisatie van het Vechtdal Zomerfestival heeft deze zomer met het afwisselende programma gezorgd voor mooie evenementen voor jong en oud”, vertelt wethouder René de Vent. “Dit laat zien, dat de samenwerking tussen de plaatselijke horecaondernemers en culturele organisaties heel goed is en dat ze er samen voor gaan. Door de vele sponsoren van het festival kunnen inwoners en vakantiegangers ook nog eens gratis genieten van dit alles, waar zie je dat nog? En vergeet ook de vele vrijwilligers niet, want zij zijn van groot belang voor de organisatie”, aldus wethouder De Vent.

Vechtdal Zomerfestival
Het Vechtdal Zomerfestival organiseert in de zomermaanden verschillende evenementen voor inwoners en bezoekers. Laagdrempeligheid is hierbij het uitgangspunt. Het Zomerfestival startte in mei met het internationale straattheaterfestival Kunsten op Straat. In juni zorgde cultureel festival ‘Oeverloos Genieten aan de Vecht’ voor een afwisselend programma met kunst, cultuur, muziek en natuurbeleving. De Midzomer Buitenbios hulde het Badhuisplein in juli in Franse sferen. Het Pleinfestijn is de muzikale afsluiter van het Vechtdal Zomerfestival 2016.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.