Home / archiefcentraal / pec zwolle

pec zwolle

Sparta kwam vlak voor rust op voorsprong via Brogno na een knap hakje van Spierings. Na rust gingen de Zwollenaren op jacht naar de gelijkmaker. Een doelpunt van Zwolle werd nog afgekeurd vanwege buitenspel. Na 60 minuten scoorde Sparta echter via Goodwin. PEC probeerde er nog het beste van te maken, maar Sparta scoorde in de slotfase nogmaals. Brogno maakte het feestje voor de Rotterdammers compleet door de 0-3 erin te knallen. 

Volgende week speelt PEC Zwolle op zaterdag thuis tegen tegen PSV. 

Lees ook

Hervatting voetbalcompetities

DALFSEN/OMMEN – Als het aan de KNVB ligt worden de amateurvoetbalcompetities – in het meest …

Home / archiefcentraal / pec zwolle

pec zwolle

De eerste kansen van de wedstrijd waren voor de Zwollenaren. NEC nam het initiatief echter ook even over en zo was de wedstrijd na een half uur in evenwicht. In de 32e minuut kwam Zwolle op voorsprong nadat Achabar met een prachtig hakje Menig bediende. De buitenspeler faalde niet, 0-1. Dit was tevens de ruststand. 

In de tweede helft zette NEC vol druk. Zwolle kwam totaal meer niet aan het eigen spel toe. Na 63 minuten kwam de terechte gelijkmaker via Ofusu. Vervolgens kreeg NEC de beste kansen op het winnende doelpunt, maar Zwolie hield stand. De ploeg van Jans mocht dan ook blij zijn met een punt.

Volgende week zaterdag speelt PEC de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

Lees ook

Hervatting voetbalcompetities

DALFSEN/OMMEN – Als het aan de KNVB ligt worden de amateurvoetbalcompetities – in het meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.