Home / archiefcentraal / oudommen dunnewind and woertink

oudommen dunnewind and woertink

Op de vorige foto (Ommer Nieuws 20 juli 2016) uit de reeks trouwfoto’s afkomstig van Taxi Steen staan Henk Boerman en Carolien Kerkdijk, getrouwd op 12 oktober 1967. Henk en Carolien leerden elkaar kennen via het kerkgenootschap. Carolien woonde met haar ouders aan de Friesendorpstraat 13 in Ommen. Het grote boerenhuis van destijds is nu verdwenen. Haar vader was kantonnier in de gemeente Ommen. Henk heeft ruim 40 jaar bij de Isala klinieken gewerkt en Caroline werkte in de catering. Ze zijn beiden goed gezond, wonen in Zwolle en genieten met volle teugen van het leven. Ze hebben praktisch de hele wereld afgereisd, wat één van hun gezamenlijke hobby’s is. Henk en Carolien hebben twee zoons en vier kleinkinderen.

De foto’s in deze rubriek worden aangeleverd door Taxi Steen. De Stichting OudOmmen.nl wil graag meer informatie over de bruidsparen, zoals o.a. de (volledige) namen en de trouwdatum. Reacties met vermelding van archiefnummer GJ0032, kunnen worden verzonden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.