Home / archiefcentraal / organisatie zeer tevreden over 45e editie dedemsvaria

organisatie zeer tevreden over 45e editie dedemsvaria

Het bestuur en de vele vrijwilligers hebben alles gegeven om voor jong en oud een aantrekkelijk en vermakelijk programma samen te stellen. “Helaas is onmogelijk om het iedereen honderd procent naar de zin te maken”, aldus de voorzitter.

Hij voegt er aan toe dat het bestuur overweegt om op de facebookpagina van Dedemsvaria een oproep te plaatsen. Daarin zal gevraagd worden om positief kritisch commentaar te leveren op het programma van dit jaar. Van Marle: “Wij blijven streven naar optimalisatie van ons programma. De geleverde commentaren worden meegenomen in onze plannen voor de volgende Dedemsvaria.”

In 2017 is de Dedemsvaria van 31 juli tot en met 5 augustus.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.