Home / Carrousels / nieuwe missie en visie baalderborg groep

De Baalderborg Groep presenteert haar vernieuwde missie en visie. Dit is kort en krachtig vertaald in een afbeelding aan de hand van het ‘waarom, hoe & wat’ van de Baalderborg Groep. Het uitgangspunt bij deze missie en visie is ‘Lééf je leven’.

nieuwe missie en visie baalderborg groep

Naast de afbeelding is dit uitgewerkt in de bijbehorende videoclip, waarin zij laten zien hoe ze dit in de praktijk brengen met onze cliënten, hun netwerk en onze medewerkers. “Zo kunt u gelijk zien waarom kinderen, (jong)volwassenen en ouderen met een ondersteuningsvraag zich bij ons in goede handen weten. En waarom zorgmedewerkers graag bij ons werken, vrijwilligers zich bij ons aansluiten en mantelzorgers, familieleden en andere betrokkenen met ons samenwerken.”

Waarom, hoe & wat
“Wij vinden het niet alleen belangrijk wat we doen, maar zeker ook waarom we doen wat we doen.” Dit is samengevat in de afbeelding en wordt door de Baalderborg groep omschreven als volgt:

Waarom? Omdat wij vinden dat iedereen het verdient om zijn leven op een waardevolle en zo zelfstandig mogelijke manier te kunnen leven. Ook als dat op eigen kracht niet (helemaal) lukt.
Hoe? Door professionele zorg en ondersteuning op maat te bieden aan mensen; met respect voor de eigen regie en (geloofs)beleving en zij aan zij met het netwerk om hen heen.
Wat? Wij geven betrokken en liefdevolle zorg en ondersteuning aan kinderen, (jong)volwassenen en ouderen; bij hen thuis, in onze woonlocaties, dagactiviteitencentra of beschermde werkplekken.

[youtube url=”https://www.youtube.com/embed/JI6rFi8rSfY”]

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.