Home / archiefcentraal / nieuwe culturele ontdekcursussen voor kinderen in het vechtdal

nieuwe culturele ontdekcursussen voor kinderen in het vechtdal

De zomervakantie is (bijna) voorbij. Een mooi moment voor kinderen om tijdens een korte cursus te ontdekken of ‘iets met’ muziek, toneel, beeldend of dans’ een van hun nieuwe hobby’s wordt. Samen met ruim twintig (amateur)kunstdocenten heeft Cultuurkoepel Vechtdal weer nieuwe cursussen geprogrammeerd die uitgevoerd worden in alle verschillende wijken en dorpen in de gemeente Hardenberg.

Naast de vertrouwde basiscursussen zoals: ontdek de gitaar, muziek op schoot, tekenen, boetseren, toneelspelen en ballet zijn er dit seizoen ook nieuwe cursussen geprogrammeerd binnen digitale media zoals ‘Ontwerp je eigen game’ en ‘Vloggen doe je zo’ en kunst & techniek zoals ‘Ontdek 3D printtechnieken’. Met bijna 30 verschillende cursussen die circa een euro per les kosten, is er voor alle kinderen in de gemeente Hardenberg volop de gelegenheid om te ontdekken wat ze het leukste vinden om te doen. En willen ze na afloop verder, dan kan de kunstdocent ze vaak een vervolg mogelijkheid bieden.

Alle cursussen starten in de week van 19 september. Inschrijven voor een cursus kan tot uiterlijk 5 september via www.hardenbergkids.nl, kies Cultuurkoepel Vechtdal. Sommige cursussen zijn populair en snel vol. Wacht dus niet te lang met inschrijven. Cultuurkoepel Vechtdal is een afdeling van Bibliotheek Hardenberg en is gevestigd in het LOC aan de Parkweg in Hardenberg.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.