middeleeuws bissinghfestival groot succes

Onder de Wulp deed Playa del Vecht omtoveren tot een middeleeuws dorp. Die middeleeuwse uitstraling werd door het straat theater, de brasserie en de verschillende activiteiten in de hele stad zichtbaar. Bij het tinnen figuren museum werden figuurtjes uit die tijd gegoten en beschilderd.

Na een dag vol zon en af en toe een bui, waar niemand zich wat van leek aan te trekken, was het in de avond droog en koud. Heel koud! Met hier en daar een trillende Maria bleek radio continu toch opgewassen tegen de kou.

Het plein stond weer vol voor de Ultieme Hazes act van Nederland, Stefan Leur, Lesley Williams en de Dikdakkers.

Dan hebben we alle Bissinghdagen gehad. En krijgen we nog het blaasorkesten festival in het weekend van 3 en 4 september. Heel Ommen staat dan in het teken staan Blaasorkesten en op zondag zijn de winkels ook open.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.