Home / archiefcentraal / lezing over reinigingskuren bij kanker in het vechtgenotenhuis

lezing over reinigingskuren bij kanker in het vechtgenotenhuis

Reinigingskuren hebben een zeer positieve invloed op het psychische en emotionele leven. Het lichaam kan zich op een natuurlijke manier ontdoen van afval- en gifstoffen, zodat de organen weer kunnen herstellen.

Zo zorgt een detoxkuur er bijvoorbeeld voor dat het lichaam zich op een natuurlijke manier ontdoet van allerlei afval- en gifstoffen. Hierdoor kunnen lever, nieren, darmen, lymfvaten en de huid weer herstellen en regenereren. Zo ook het bloedvatenstelsel. Het heeft bovendien een zeer positieve invloed op het psychische en emotionele leven.

Tijdens deze avond vertelt Karin hoe je deze reinigingskuren kunt combineren met de ziekte kanker. De lezingen bij het Vechtgenotenhuis zijn voor iedereen gratis toegankelijk! Inschrijven is dan ook niet nodig.

De gratis lezing in het Vechtgenotenhuis in Ommen op 6 september begint om 19.30 en duurt 22.00 uur. 

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.