lachen om ludieke kavels op openingsdag sukerbietenfeest

Hoewel het weer niet best leek, begon de rommelmarkt toch aardig droog rond 08.00 uur. Daarna begon ook de braderie en trokken vele Lemelervelders en anderen langs de kleedjes en kramen om leuke spullen voor een leuke prijs op de kop te tikken.

Tegen een uur  of drie bewogen velen zich richting het evenemententerrein om de Ludieke Veiling te aanschouwen. Deze veiling met prachtige kavels en ook vaak een knipoog hield menigeen tot het begin van de avond in de tent. Ballonvaarten, proosten & toosten met Bökkers, vierkante meters bier en honderd kilo brood: het kwam allemaal aan bod.

Daarnaast waren er ook ludieke kavels. Een middagje paintball met vrienden bleek niet, zoals velen dachten, schieten met verfgeweren. Daarentegen kregen zij een aantal voetballen en een bus wel spuitverf. Niet wat zij verwachtten, Maar er werd zeker om gelachen. “Ach, het is voor een goed doel”, werd er dan vaak geroepen.

Dat goede doel is dit jaar overigens Stichting Doe Een Wens. Deze stichting zet zich in om de grootste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte te vervullen, om daarmee een ervaring van kracht en blijdschap te creëren.

Met nog vier dagen Sukerbietenfeest voor de boeg, is het ook de komende dagen goed vertoeven in Lemelerveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.