laatste sallandse markt

Alweer de laatste sallanse markt van dit seizoen. Het wordt weer een hele gezellige markt waar oude ambachten gedemonstreerd worden. Met deze week als extra een optreden van de Bargzangers vanaf 19.00 uur. Ook is de molen te bewonderen, een bijenstal, tin-gieten en vele andere ambachten.Gochelaar Magic John zal, onder voorbehoud, zijn kunsten vertonen.Ijssalon Toscana verkoopt weer heerlijk ijs. Op ons gezellige terrasje is er tijd voor een lekker bakkie koffie met appelflap, ambachtelijke pannenkoek, broodje hamburger of braadworst en natuurlijk heerlijke knieperties.Graag tot 15 augustus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.