Home / archiefcentraal / kraanwatertappunt in dalfsen dankzij kraanwaterselfie in nieuwleusen

kraanwatertappunt in dalfsen dankzij kraanwaterselfie in nieuwleusen

Om het tappunt te winnen kunnen deelnemers een selfie met kraanwater insturen die ze hebben gemaakt op een festival, in een café of restaurant. Op www.kraanwaterkaart.nl kunnen deelnemers de selfie uploaden. Iedereen zal weten dat Dalfsen het tappunt aan Anke Rumpf te danken heeft, want haar naam wordt in het tappunt gegraveerd.

“Nog niet alle horeca en festivals schenken kraanwater. En nog niet alle bezoekers durven erom te vragen. Onzin natuurlijk! Want kraanwater is oer-Hollands, duurzaam, lekker én gezond! Helemaal van deze tijd dus. Daarom gaan we er met zijn allen massaal om vragen deze zomer en laten dat zien op de Kraanwaterkaart”, zo luidt het bericht van Vitens.

 

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.