kraanwatertappunt in dalfsen dankzij kraanwaterselfie in nieuwleusen

Om het tappunt te winnen kunnen deelnemers een selfie met kraanwater insturen die ze hebben gemaakt op een festival, in een café of restaurant. Op www.kraanwaterkaart.nl kunnen deelnemers de selfie uploaden. Iedereen zal weten dat Dalfsen het tappunt aan Anke Rumpf te danken heeft, want haar naam wordt in het tappunt gegraveerd.

“Nog niet alle horeca en festivals schenken kraanwater. En nog niet alle bezoekers durven erom te vragen. Onzin natuurlijk! Want kraanwater is oer-Hollands, duurzaam, lekker én gezond! Helemaal van deze tijd dus. Daarom gaan we er met zijn allen massaal om vragen deze zomer en laten dat zien op de Kraanwaterkaart”, zo luidt het bericht van Vitens.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.