kom in de benen in praktijk voor fysiotherapie dalfsen

Het doel is om een ieder te motiveren en begeleiden meer te gaan bewegen. Zeker voor mensen die wel meer willen bewegen maar het steeds minder gaan doen. Dit kan het gevolg zijn van bijvoorbeeld angst om te vallen of zelfs al eens gevallen te zijn, belemmerende pijnlijke voeten hebben of op zien tegen de aanschaf van een loophulp.

Bij deze ochtend zijn ook aanwezig: Susan Gossink, geriatriefysiotherapeut van de Maatschap voor Fysiotherapie Nieuwleusen, een podotherapeut van Innofeet (voorheen Voetencentrum Nijenhuis), een pedicure van Innofeet en een geriatrische pedicure uit Dalfsen , een medewerker van de Vegro en een vertegenwoordiger van Landstede Welzijn.

Wat je kunt verwachten is: informatie over valpreventie; een fitheidstest; uitleg over voeten en schoeisel; kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van loophulpmiddelen; de mogelijkheid mee te doen met een proefles koersbal en informatie omtrent scootmobieltochten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.