knap gelijkspel voor avereest

Vandaag stond voor zowel SCD’83 als Avereest de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen op het programma. In de competitie SCD’83 komt aankomend seizoen uit in de zaterdag 3e klasse D en Avereest in de zaterdag 4e klasse D. Het verschil van één klasse kwam vandaag in het bekertreffen echter niet op het veld tot uiting.

Avereest begon goed aan de wedstrijd. Het had in de eerste helft een overwicht ten opzichte van SCD’83 en werd hiervoor aan het einde van de eerste helft beloond. De debuterende Jurgen Visscher brak de ban namens Avereest in de 43e minuut. Echter zou dit niet de ruststand betekenen. Een afgeslagen corner van SCD’83 werd binnengeschoten door Ivar Mijnheer die hiermee de ruststand op 1-1 bepaalde.

In de tweede helft zou Avereest opnieuw op voorsprong komen. Jurgen Visscher, die op het punt stond om gewisseld te worden, was opnieuw de gevierde man bij Avereest en bracht de bezoekers voor de tweede keer deze middag op voorsprong. Ook nu kon Avereest de voorsprong echter niet vasthouden en maakte SCD’83 kort voor het einde van de wedstrijd gelijk. De wedstrijd eindigde in 2-2.

Saillant detail bij dit duel was dat Erik Wencker en Sander Buijs namens Avereest direct hun eerste duel speelden tegen de club waar ze vorig seizoen nog speelden. Aankomende dinsdag staat voor beide heren voor het eerst een wedstrijd op het programma waarin zij niet het geel-blauw van SCD’83 op het veld zien. Dan speelt Avereest zijn tweede bekerwedstrijd om 19:30u op bezoek bij EMMS. SCD speelt woensdag om 18:45u thuis de derby tegen Dedemsvaart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.