Home / archiefcentraal / jumbo ommen vreest parkeerproblemen

jumbo ommen vreest parkeerproblemen

“Dankzij de medewerking van de gemeente is het gebrek aan parkeerplaatsen tot nu toe redelijk beperkt gebleven”, laat de Jumbo op haar Facebookpagina weten. “Helaas is parkeren op de oude weg vanaf komende week niet meer mogelijk.” Gezien de huidige drukte gaat dat ongetwijfeld voor meer parkeerproblemen zorgen.

“We zijn erg benieuwd met welke oplossing ons gemeentebestuur komt om permanent parkeerplaatsen toe te voegen”, aldus Jumbo. De supermarkt noemt het voor het in stand houden van het winkelbestand in het centrum ‘pure noodzaak’.

De Jumbo geeft aan zelf al wel een idee te hebben om de problematiek te voorkomen. Hoe dat idee er exact uitziet blijft in het midden. “Bij iedere mogelijke oplossing zullen bedenkingen zijn en zullen serieuze gesprekken gevoerd moeten worden met de belanghebbenden. Er zal echter alleen een oplossing komen als alle partijen het eens zijn over de noodzaak ervan. Gemeente, ondernemers en bewoners. Hopelijk wordt dat eerst snel duidelijk.”

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.