Home / archiefcentraal / informatiebijeenkomst voor senioren over reizen met het openbaar vervoer

informatiebijeenkomst voor senioren over reizen met het openbaar vervoer

Mobiel zijn en blijven is belangrijk, als je deel wilt uitmaken van de maatschappij. Denk bijvoorbeeld aan een dagje winkelen of een bezoekje aan de kinderen. Het openbaar vervoer kan hier een belangrijke rol in spelen. Daarnaast heeft het openbaar vervoer veel voordelen voor senioren. Zo reizen ze vaak met korting en hoeven ze zelf geen auto te rijden. Tegenwoordig hebben veel bussen een gelijkvloerse instap en zijn zij luxer dan voorheen.

Er is informatiemateriaal aanwezig en na afloop van de bijeenkomst kun je je aanmelden voor een proefreisje. Dit houdt in dat je met een groepje op een nader te bepalen tijdstip met de bus en trein gaat reizen onder begeleiding van een OV ambassadeur. Ook is het mogelijk een persoonlijke afspraak met de OV-ambassadeur te maken voor een advies op maat.

Wanneer?
Datum: donderdag 1 september 2016
Tijd: van 14.00 uur tot 16.00 uur
Locatie: De Olmen, Oosterveen 21, Nieuwleusen

Datum: maandag 5 september 2016
Tijd: van 14.00 uur tot 16.00 uur
Locatie: De Trefkoele, Ruigedoornstraat 108, Dalfsen

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.