Home / archiefcentraal / i am youp kunst en kids dag op ommer bissingh

i am youp kunst en kids dag op ommer bissingh

Rondom de gereformeerde kerk in het centrum van Ommen stonden uitgestalde kraampjes met bijzondere kunst uit de regio. De kunstmarkt die dit jaar werd verzorgd door Aimée Magsino met behulp van Azat Malikov gaf de kunstenaars de gelegenheid hun discipline en diverse kunstvormen aan het publiek te tonen.

Op de markt kon men een belevingspad bewandelen en ook werden er branden geblust met behulp van de brandweer. Bij de kraam van ‘I am Youp’ werden gratis bidons uitgedeeld en op de Varsenerboulevard werd geklauterd, gesprongen van een tokkelbaan en werden er ook schatten opgegraven. Ook was er dit jaar weer ‘The Voice Kids’ op het Vechtpodium die werd gepresenteerd door Arvin Mulder.

17 augustus staat de Ommer Bissingh in het teken van de ‘I am Youp’ beroependag en palingroken.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.