Home / archiefcentraal / hoonhorst boekt bekerwinst op vilsteren

hoonhorst boekt bekerwinst op vilsteren

De eerste bekerwedstrijd zou op papier bij Vilsteren gespeeld worden. De velden bij de Geelzwarten waren echter nog niet speelklaar, waardoor de wedstrijd op Sportpark De Potkamp in Hoonhorst werd gespeeld.

Volgende week dinsdag staat de volgende bekerwedstrijd voor de ploeg van Andries Lindeboom op het programma. De Hoonhorsters reizen af naar het Gelderse Veessen om te spelen tegen de plaatselijke voetbalvereniging VEVO. De aankomende tegenstander maakte vorig seizoen indruk door de historische promotie naar de Derde Klasse.

Lees ook

Resultaten Bos Bedden Loopgroep AG ’85

NIEUWLEUSEN – De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 namen de afgelopen week weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.