het blijft de hele dag droog

“Onder invloed van een hogedrukgebied draait de wind de komende dagen van noordoost naar het oosten en daarmee wordt steeds drogere en iets warmere lucht ons land ingeblazen. Vandaag en morgen valt alleen in het noorden nog een enkele bui, maar woensdag is het ook daar droog, met de hele dag flink wat zonneschijn. Dit zou dan de eerste landelijk droge dag van augustus worden”, schrijft MeteoGroep Weernieuws.

Nou, vanmorgen zag het er vanuit ons kantoorraam al flink zomers uit. Je merkt wel dat het al half augustus is en dat de zon meer moeite heeft de boel een beetje op te warmen, maar tegen koffietijd is het vast wel lekker terrasweer.

Dat blijft de hele week zo!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.