geweldige ronden in lemele henri vijf onder par

Noël Shannon uit Laag Zuthem met drie onder par, (51 slagen), Jan van der Vinne uit Hardenberg en Jan Hekman uit Ommen met twee onder par, (52 slagen), en Ton Sie uit Lemelerveld en Hans Strijkveen uit Raalte met een rondje één onder par, (53 slagen) waren deze avond in goede vorm. Hellendoorner Jan Nekkers bleef met een ronde par (54 slagen) ook aantonen mee te blijven doen in de top. Rik Ebben uit Nijverdal begint ook in vorm te komen en gooide er een ronde van 59 slagen uit evenals Lemelervelder Tonnie Reimink. Jan Hekman uit Nijverdal pakte met zijn ronde van 60 slagen nog een punt mee voor het tussenklassement strokeplay.

Uiteindelijk zullen de beste twintig resultaten het klassement beslissen, i.v.m. vakantie en andere persoonlijke oorzaken kan men niet aan alle wedstrijden deelnemen. De ervaring leert dat de weinig invloed zal hebben op de einduitslag. Het strokeplay klassement ( gaat over de benodigde aantal slagen over achttien holes per ronde) wordt aangevoerd door Hans Strijkveen met 170 punten, tweede staat Jan van der Vinne met 160 punten, Henri Duerink is derde met 149 punten. Jan Hekman ( Ommen) met 137 en Noël Shannon met 136 en Jan Nekkers met 114 punten zijn de achtervolgers.

Ook voor het stableford klassement ( hier wordt rekening gehouden met de hcp van de speler, waar door iedereen met elkaar vergeleken kan worden) gingen de punten deze week als je meer dan 36 stableford had gescoord, en dus ook je hcp naar beneden speelde. Henri Duerink speelde 42 stableford bij elkaar na zijn ronde van 49 slagen, evenals Hans Timmerman uit Lemelerveld die hiervoor 61 slagen nodig had. Ton Sie scoorde 40 stableford met zijn ronde 53. Jan Hekman ( Ommen) en Rik Ebben en Maurice Wesdorp scoorden 39 stableford na hun ronde respectievelijk van 52 en 59 en 63 slagen. 38 stableford punten waren er voor Noël Shannon ronde 51, Jan Hekman ( Nijverdal) ronde 60 en Wim Grondman uit Lemele ronde 68. De laatste punten deze ronde waren voor Jan van der Vinne en Jan Nekkers met 37 stableford voor hun ronde van 52 en 54 slagen.

Het tussenklassement stableford ziet er nu als volgt uit: Jan Hekman ( Ommen) heeft 124 punten, gevolgd door Freddie Dijk met 104 punten. Derde is Hans Strijkveen met 100 punten. De achtervolgers zijn hier Jan van der Vinne met 86, Gerrit Koggel met 84 en Henri Duerink met 81 punten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.