Home / archiefcentraal / gehandicapten genieten van jaarlijkse toertocht mgvgn

gehandicapten genieten van jaarlijkse toertocht mgvgn

De weergoden waren gunstig gezind, de gehele rit is zonnig en warm verlopen. De route verliep mede dank zij de vele verkeersregelaars voorspoedig via allerlei leuke binnen weggetjes via Hasselt, Zwartsluis en Wanneperveen  richting Havelterberg.

In Havelterberg werd de vlindertuin bezocht, hier konden alle deelnemers genieten van een heerlijke lunch en onder het genot van de muziek van Aalt Westerman werd er gedanst. Ook werden er weer foto’s gemaakt van elke deelnemer met zijn of haar motorrijder. Dit werd gedaan voor een oude 6 tonner uit het leger waarna men met dit zelfde voertuig (de Heide expres) een ritje tussen de heidevelden door gemaakt kon worden. Wie niet mee wilde kon in plaats hiervan door de vlindertuin wandelen. Vooral het ritje met de Heide expres werd erg gewaardeerd. De tijd was zo weer voorbij en de hele stoet vertrok om 14.30 uur via mooie weggetjes door onder andere Diever en Ansen richting Oudavereest waar bij de Reestkerk de tweede stop was gepland. Hier kon iedereen wat drinken en een ijsje nuttigen.

Na een pauze van ongeveer een uur ging het weer verder richting Balkbrug en Vinkenbuurt richting Nieuwleusen alwaar de gehele stoet van motoren op 17.15 uur weer parkeerde bij de ontmoetingskerk. De passagiers werden herenigd met hun ouders of verzorgers en van alle motorrijders werd afscheid genomen door de passagiers. Hierbij werden alle motorrijder bedankt voor hun deelname en goede zorgen voor hun passagier.

Met dank aan alle vrijwilligers en sponsoren heeft de MGVGN hun passagiers weer een geweldige dag kunnen bezorgen. Er word alweer uitgekeken naar volgend jaar.

Lees ook

Strengere handhaving bij horeca in IJsselland

REGIO – De gemeenten in de Veiligheidsregio IJsselland gaan vanaf het komende weekend strenger optreden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.