Home / archiefcentraal / geef je snel op voor de trekkertrek of autotrek op het uliefeest in hoonhorst

geef je snel op voor de trekkertrek of autotrek op het uliefeest in hoonhorst

Naast de trekkertrek en autotrek is er muziek. Op vrijdag van Schot deur’t Pleeraam en van de befaamde Jan Ulie. Op zaterdag komen de De Roffels en Normaal Gin Gedonder. Tussen de bands door zal een solo artiest de tijd vullen met nummers van onder andere Bruce Springsteen!

Deelnemers die mee willen slepen met de trekkertrek of autotrek kunnen zich aanstaande donderdag (25 augustus aanmelden). Deelnemers kunnen donderdag vanaf 20:00 komen inschrijven bij Café Restaurant de Mol in Wijthmen. Hier zal de organisatie klaar zitten om de inschrijfformulieren in ontvangst te nemen. Kom op tijd want vol is vol. Bij inschrijving direct contant betalen.

Geen interesse in deelname maar wel in het bekijken van de slep? Kom dan 23 september vanaf 19:00 naar de autotrek of 24 september voor de trekkertrek, naar het evenementen terrein in Hoonhorst. Zaterdag 24 september staan de koffie en de koeken klaar vanaf 10:00.

Voor kindervermaak wordt gezorgd, dus voor vader en moeder is een rustgevende slep verzekerd.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.