floyd messina uit dedemsvaart geeft concert in de kruidenhoeve

Vele malen verzorgden pianist Luko Hans en fluitiste Eliene Schuinder de concerten bij De Kruidenhoeve. Dit jaar is gekozen voor 2 concerten van Floyd Messina. Het eerste concert vond plaats in maart in de huiskamer van De Kruidenhoeve en werd goed bezocht. Op 13 augustus zal hij het zomeravondconcert in de tuin verzorgen.

Floyd Messina is een veelzijdig gitarist en musicus. Hij is vooral bekend van zijn optredens met bands als Lazy Daisy, EPN (waarin ook Luko Hans speelt) en Jhonny and the Rockers. In deze bands speelt hij vooral Blues- en Rockmuziek.

Dat Floyd ook een heel andere kant in zich heeft, zal hij bij De Kruidenhoeve laten zien en horen. Als gitarist/zanger verzorgt hij een optreden met Blues en Folk in combinatie met een tokkeltje Klassiek.

Het concert is op zaterdagavond 13 augustus om 20.00 uur. Bezoekers zijn welkom vanaf 19.00 uur zodat ze voorafgaand aan het concert de tuin kunnen bekijken of eventueel een kopje koffie/thee te drinken. Het adres is Den Oosterhuis 10, 7707 PE Balkbrug. De bijdrage is € 9.-, incl. consumptie in de pauze. Reserveren kan telefonisch: 0523-656049 of per mail: info@kruidenhoeve.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.