eerste editie familiefestival wortelpop groot succes

Er waren onder andere optredens van Ferry Doedens, KEET!, Sjors van der Panne, Woezel en Pip, Mylène en Rosanne en Bultje het konijn. Daarnaast konden de bezoekers zich vermaken bij een kinderboerderij met zo’n 80 verschillende dieren, was er een goochelaar, diverse foodtrucks, een voorleestent, legotafel en meer.

Het was de eerste editie van het nieuwe familiefestival. Johanneke Hagedoorn van Beerze Bulten, medeorganisator van Wortelpop: “We kijken terug op een fantastisch festival. Een familiefestival organiseren is uniek maar wel erg veel werk naast de reguliere werkzaamheden. De sfeer tijdens Wortelpop was zoals we hadden gehoopt en we zijn zeer tevreden met de opkomst en het verloop van de dag. De weersverwachting was nog een onzekere factor maar uiteindelijk hebben we heerlijk festivalweer gehad. Het festival is een mooi vervolg op het populaire benefietconcert dat wij voorgaande jaren organiseerden en smaakt naar meer!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.