drukke zomer bij zwemschool beerze bulten

Zwemschool Beerze Bulten heeft een drukke zomer achter de rug. Naast de turbolessen van de reguliere leerlingen van de zwemschool, maken ook steeds meer kinderen van campinggasten gebruik van de zwemlessen gedurende de zomerperiode.

“Dat betekent dat er bij onze zwemschool gedurende de hele zomer zeven dagen per week is lesgegeven”, aldus Johanneke, eigenaresse van zwemschool Beerze Bulten. “We denken dat veel ouders het prettig vinden om in de zomerperiode extra lessen te volgen. De lessen hier duren twee uren, dus de kinderen kunnen een mooie slag slaan.”

Zwemles voor campinggasten
Ook de campinggasten van Beerze Bulten profiteren steeds vaker van de zwemlessen die de zwemschool aanbiedt. Tijdens een verblijf op het park kunnen kinderen zwemles volgen, zodat ze afzwemmen in hun vakantie of extra (privé)lessen krijgen, enkele losse lessen zijn echter ook mogelijk. Veel zwemscholen werken met het afnemen van losse lessen, waardoor kinderen in principe kunnen afzwemmen bij elke zwemschool, ook als eerst zwemlessen bij een andere zwemschool zijn gevolgd. Veel (voorseizoens)gasten verblijven om die reden op Beerze Bulten, zodat hun kind in de weekenden zwemlessen kan volgen en voor de zomer het zwemdiploma behaalt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.