dommerdieck bereidt zich voor op veldcompetitie

Trainer Jan Bijl kan beschikken over een fitte selectie. Dit zijn Agnes Compagner ( na zwangerschap weer terug) Miranda Huzen, Gerja Eijkenaar, Carla Aalbers, Kelly Hesselink en Nienke Rijkeboer, Robert Batterink, Martin Alteveer, Stefan van Veldhuizen, Roel Kikkert en Jasper Batterink.

Zaterdag 3 september begint d’Ommerdieck de competitie met een uit-wedstrijd tegen SDO 1. In Westerhaar –Vriezenveensewijk. Aanvang 15.30 uur.

De trainingen zijn ook weer begonnen. Woensdagavond vanaf 18.00 uur zijn belangstellenden welkom om mee te trainen. Sportschoenen meenemen. Het korfbalveld is aan de Kon. Julianalaan 8 op sportpark ’t Klaverblad. Info : Loes van de Wetering tel 0529 482707.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.